Jongerenpastor

Ik ben Dick Sluiter,getrouwd met Anoek, vader van twee jonge kinderen en wonend in Zwolle.

Gedurende mijn studiejaren in Nijmegen (Psychologie, Religiewetenschappen) is mijn fascinatie voor kerk en geloof steeds meer gegroeid. Eenmaal terug in mijn geboortestad Zwolle heb ik mijn passie voor de jeugd ontdekt. Ik vind het erg mooi en opbouwend werk om jongeren in allerlei leeftijdscategorieën te helpen in hun zoektocht naar God, kerk en zichzelf. Dit is een uitdagende tijd voor de jeugd en de kerk om haar positie in de huidige maatschappij te vinden. Hoe blijf je bijvoorbeeld trouw aan je identiteit en traditie, maar sta je toch middenin de samenleving? Een zoektocht die ik samen met de jeugd (en kerk) hoop te maken.

Verder mag ik graag films en series kijken, muziek luisteren, lezen en hardlopen.