Jeugdkerk

jeugdkerk jan2010 (3)Hallo! Wij zijn de Jeugdkerk Stepping Stones!

Wij geven de jeugd van 17+ de gelegenheid om een kerkdienst op een aansprekende en eigentijdse manier in te vullen. Daarnaast willen we elkaar graag ontmoeten.

Twee keer per jaajeugdkerk jan2010 (73) (3)r organiseren wij een jeugdkerkdienst. In de aanloop naar zo’n dienst komen we 1x per 2 weken bij elkaar op zondagavond. Tijdens deze avonden wordt het thema voor de dienst bedacht, er worden liederen uitgezocht, er worden ideeën bedacht voor de filmopnames (een vast onderdeel van de dienst), etc.

De voorbereidingsavonden zijn gezellig; de jeugd vind het fijn om elkaar te ontmoeten, er is dan ook even gelegenheid om bij te praten en om te zien naar elkaar.

De band Stepping Stones ijeugdkerk jan2010 (21) (3)s opgericht vanuit de jeugdkerk. Deze bestaat uit jeugd van onze gemeente. Ze begeleiden de liederen in de dienst en spelen zelf ook (pop)nummers.

Wij vinden het erg leuk om aansprekende diensten te bedenken en te organiseren waardoor jong en oud op een eigentijdse manier hun geloof in God kunnen uiten en beleven.

Jeugdkerk Stepping Stones is sinds 2007 actief en blijkt nog altijd in de behoefte te voorzien! Het is fijn om de jeugd de ruDSC_5530__800px (3)imte te kunnen en mogen geven!

Dit komt de jeugd, maar ook de hele gemeente ten goede.

FILMPJES VAN DE JEUGDKERK STEPPING STONES